Igen-bad

Ta igen en missad lektion (catch-up-lesson)

Läs mer
Klicka för att ringa oss

Hyr någon av våra bassänger för barnkalas!

Våra egna bassänger i Älvsjö, Tyresö, Saltsjö-Boo, Sfären (Bergshamra / Solna) kan ni hyra för Badkalas!

Bassänghyran är 2500kr och ni får privat tillgång till hela poolområdet i 2 timmar. På dessa kalas har vi ingen aktiv personal på plats, dock går detta att boka till – ring för mer information.

Ni får låna våra redskap och leksaker, det ända ni behöver ta med är det ni önskar äta.

Bad och leklandskalas!

I Vattenhuset och Barn och buslandet i Tyresö finns det möjlighet att boka ett kombinerat bad och leklands kalas. Ni börjar då med att bada 1 timme, därefter intar ni kalas maten och avslutar med lek och bus i leklandet. Ett kombinerat bad och leklands kalas tar 3 timmar och kostar 3000 kr. Vi har ingen personal på plats.

Det går även att boka bara badkalas eller bara leklands kalas, då bokar vi upp 2 timmar och kostnaden är 2500 kr. Ni har tillgång till lokalen en 1/2 timme innan kalaset börjar för att förbereda och en 1/2 timme efter kalaset för att städa efter er.

För bokning av badkalas eller Barn & Bus ring 08-798 50 88 eller maila till info@vattenhuset.com.

 

Funballz

Hitta på något extra roligt på ert barnkalas. Nu har ni möjligheten att hyra in Funballz Event till era badkalas hos oss på Vattenhuset. Funballz är en stor genomskinlig badboll som man går in i för att sedan gå på vattnet. En annorlunda upplevelse som garanterat sätter ett leende på läpparna.

Funballz-1

Funballz är företaget som har varit med på SVTs Sommarlov två år i rad, senast i hajkampen med vattenrullarna. I samband med ett barnkalas på Vattenhuset får ni

Funballz kostar för: 1 timme: 2300:-, 2 timmar 3000:-

”Ordinarie pris är 4000:- för 1 timme”

Det ingår 2 st per bokning man gör.

Bokning av funballz gör ni själva:

Gå in på stockholm@im-event.se eller ring för bokning på nr: 0702- 66 12 32